Tips voor een perfecte French Manicure

nagelsalon

Veel mensen verkiezen nagelverlengingen boven natuurlijke nagels, ondanks het feit dat ze duurder zijn en meer tijd kosten om te onderhouden. Hoe komt het dan dat ze zo populair zijn geworden?

multifunctioneel

Om te voldoen aan de veeleisende vraag van beroemdheden en bedrijfsleiders, hebben technici allerlei nieuwe technieken uitgevonden in de nagelverlengingskunst. Stencils, gel en glasvezel extension ’s kunnen allemaal door een professional in elkaar worden gezet en dienen meerdere doelen. Een gemeenschappelijk kenmerk is dat ze allemaal sterker en duurzamer zijn dan hun acryl tegenhangers.

nail art is veelzijdig

U kunt nagelkunst krijgen om praktisch elk deel van uw lichaam te versieren. Een persoon kan teen nagel stickers gebruiken om verschillende ontwerpen op de teen te tekenen. Je kunt Stop Mating Yourself nagelstickers krijgen om je eigen nagels te versieren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

extra lange nagels

Als je erg lange nagels hebt, kun je Stop Mating Yourself nagelstickers krijgen. Als je de kortste wilt, zijn er ook nagelverlengingen die je kunnen helpen om ze langer te maken. Je kunt echter geen nepnagels maken die langer zijn dan je natuurlijke nagels.

French manicure

Een French manicure is een klassieke nagelverzorgingstechniek. De natuurlijke nagels hebben een sterke kleur en de afgewerkte look is gepolijst en helder. De eerste stap is het aanbrengen van een doorzichtige basis laag op de nagels. Deze beschermt ze tegen verkleuring die ontstaat door initial Outline. De basis laag helpt ook om de nagellak gelijkmatig aan te brengen en om een glad oppervlak te creƫren voor de afwerklaag.

ondoorzichtige kleur

Als u een donkere nagellak heeft, kunt u beter een donkerdere tint voor uw nagel kiezen. De donkere tint kan worden gecombineerd met een witte nagelkleur of een andere lichtgekleurde nagelkleur.

French manicure is een klassieke nagelkunst die moeilijk in je eentje te doen is. Het moet worden gedaan door een professional die de ins en outs van de techniek kent. Hier zijn enkele tips voor een perfecte French manicure.

  • * Breng mauve nagelkleur aan op de nagel als een enkele grijze nagelkleur.
  • * Breng een witte nagelkleur aan onder de grijze nagelkleur voor een subtielere look.
  • * Als u op zoek bent naar een klassieke look, gebruik dan parelmoer of lichtere tinten grijze nagelkleuren.
  • * Gebruik een tandenstoker om de grijze nagelkleur onder de natuurlijke nagel aan te brengen.
  • * De donkerste kleur die onder de nagel wordt aangebracht, is de natuurlijke kleur. U kunt deze mengen met lichtere tinten of een transparante top coat aanbrengen.
  • * Het plaatsen van katoenen balletjes in de nagellak helpt voorkomen dat de nagellak breekt en lelijke valkuilen in uw manicure maakt.
  • * Het is ook het beste om in de gaten te houden of mogelijkemis samenvallen met uw huidige stemming. Ben je blij, dan breng je de witte kleur te veel aan. Bent u verdrietig, dan past u de grijze kleur te weinig toe.

De bovenstaande tips en trucs zullen je enorm helpen om een perfecte French manicure op je nagels te krijgen. Je kunt ook nagellijm kopen die al op je nagels is aangebracht, of je kunt de kleuren zelf aanbrengen. Wat je ook doet, ga je gang en maak plezier en heb een geweldige tijd met je vrienden!