Old juwelen new juwelen

Ibiza accessoires

Is het een groovy hippie of een coole modebewuste meid? Dan zullen onze sieraden hoogstwaarschijnlijk gebruikt worden voor de eerste. Niet alleen zult u opvallen in de menigte, maar u zult ook een fantastische budget deal te maken.

Alle Sunstones Ibiza accessoires en Sunstone juwelen van Ibiza Wear zijn massief goud tinten voor een echte bohemien levensstijl. Zonnestenen zijn een van de meest populaire en winnende ontwerpen die gebruikt worden in sieraden over de hele wereld. Wij brengen u een collectie massief gouden zonnesteen kralen, kralen en hangers gemaakt van aquamarijn, tanzaniet en creƫren een werkelijk adembenemend statement. Ze zijn van een hoge kwaliteit, bestand tegen krassen en deuken, en kunnen niet gemakkelijk gebroken worden. Alle Ibiza sieraden zijn gegarandeerd 100% uniek en one-of-a-kind.

Ibiza Wear Sunstones vinden zowel inspiratie als materiaal inspiratie in de patronen van de natuur. Hun prachtige Sunstones zijn gemaakt van een mengsel van kralen afkomstig uit het Amazonegebied, Afrika en Europa. Het resultaat is oogverblindend en verleidelijk, zeker om vreugde te brengen aan elk vrouwenhart. Houd je geliefden in de zomer op de hoogte van de laatste nieuwe modetrends ‘boutique-like’ Ibiza wear Sunstones brengen je de laatste mode vanuit het comfort van je eigen huis.

Ibiza wear biedt de prachtige in het oog springende ontwerpen die in deze moeilijke economie een gewild luxeartikel zijn. De ontwerpen van Ibiza wear verzekeren de dragers ervan dat ze werkelijk uniek zijn en dat iemand met hun armband, halsketting of ring niet gemakkelijk geƫvenaard kan worden. Dit zijn unieke Ibiza accessoires die worden geleverd in een verscheidenheid van geschenksets, waarvan de meest populaire de Zonnesteen armband set is in allerlei soorten en stijlen.

Zonnesteen sieraden zijn er in verschillende stijlen, van de klassieke armband met een ronde zonnesteen, tot een multi-ketting met meerdere kleuren en meerdere strengen. Hand Elementen of Gebroken Bloemen zijn een extra optie voor parel oorbellen.

Ibiza Wear Sunstone Armband set, met zijn 20 ronde zonnestenen in Bordeaux Cherry, Lemurie, Iona en Am refusal garneert de basis van een sierlijke armband setting met gemak. De armband is versierd met een enkele ronde granaat en twee parels aan de ene kant, het instellen van een romantische mal van romantiek en harmonie die zeker is om de ogen te trekken van degenen die je zorg voor en echt te verwerven van de harten van degenen die je niet.

Zonnesteen oorbellen, verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren bloemen, is de ultieme keuze voor de stijlvolle drukke vrouw. Igiza maakt dit soort sieraden op maat volgens de smaak en behoeften van de individuele klant. Zij bieden een keuze uit gepolijst sterling zilver, 14 karaat geel goud of 18 karaat wit goud, elk gegraveerd met een unieke naam, evenals een verscheidenheid van mix en match opties. Ingelegd met liefde, een symbool van hoop, geloof en goodwill zullen deze Zonnesteen oorbellen ongetwijfeld de woorden betekenen van degene die je liefhebt.