Laser Ontharing

 

Laser Zwolle

 

In de rest van de wereld is het verwijderen van het haar op het gezicht en het lichaam een veel voorkomend probleem voor de meeste mensen. Hoe deze problemen op te lossen ligt in de handen van ieder mens. In dit opzicht wordt de laserbehandeling steeds populairder en wordt deze door veel mensen onder de knie gekregen. Wat is er zo geweldig aan een laserbehandeling? Ten eerste is het pijnloos. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het ongemak of de pijn van de laser. Mensen met een gevoelige huid kunnen een lichte tinteling ervaren, maar het is altijd een kortstondige sensatie en de pijn die u ervaart is altijd kort. Er zijn meerdere sessies nodig voor effectieve resultaten. De duur van een sessie is echter niet zo belangrijk als hoe consequent de sessies zijn. Het is misschien iets dat veel toekomstige patiënten niet weten; er zijn echter een aantal dingen die u moet kunnen doen om de resultaten te maximaliseren.

Wat mag u verwachten van laserontharing in Zwolle? Als u voor uw behandelingen komt, krijgt u een beschermbril op. Deze bril zorgt ervoor dat de laserstraal minder warm wordt. De arts bevindt zich in de kamer of op het platform waar uw behandelingen worden uitgevoerd. U bevindt zich op een bepaalde plaats waar een muurtje of een vloer is aangebracht om u te beschermen tegen de laserstraal. U zult deze bescherming niet alleen voor de uitgevoerde sessie moeten dragen, maar ook voor nog twee sessies die volgen. Deze sessies kunnen tot een uur duren per keer.

De arts zal de intensiteit van de laser aanpassen indien nodig tijdens de behandeling. Hij of zij zal u vaak vragen om uw spieren te bewegen en te verschuiven om de laserstraal te kunnen ontvangen. De huid kan tijdens het proces verbranden of blaren krijgen, maar de behandeling is niet al te moeilijk. Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit in hoe u laserverwijdering in uw dagelijkse kuuroordbehandeling kunt opnemen. ten voordele van u op deze manieriamond laserdamages de haarfollikel diep in de wortel. Dit betekent dat er geen haar  nieuwende groei is terwijl de behandeling aan de gang is.

Er ontstaat haargroei in het gebied dat wordt behandeld na een lasersessie. Veel mensen zijn zo tevreden met de resultaten dat ze teruggaan voor nog een sessie. Het voordeel voor u is een aangenamer uiterlijk en een betere gezondheid. Succesvolle ontharing vereist dat u ongeveer twee weken uittrekt voor u de procedure ondergaat.

 

Lees meer

Waxen

Bindweefselmassage