Hoe zich te ontdoen van acne

Struggle, Acne, Self Love, Skin, Face

nog een andere bekende mythe is dat acne volledig kan worden verwijderd door je huid met zeep te wassen. Omdat zeep de neiging heeft de huid te irriteren en deze niet goed schoon te maken, wordt het meestal alleen gebruikt om vuil en roet van het huidoppervlak te wassen. Voor mensen met acne wordt zeep echter nooit op de huid gebruikt, omdat het een zeer agressief reinigingsmiddel kan zijn en de huid kan ontsteken en geïrriteerd raken. Omdat zeep ook de huid uitdroogt en de talg probeert te verwijderen, waar de huid geen gebruik van kan maken, moeten mensen die gevoelig zijn voor acne, het gebruik van zeep vermijden. Dit geldt echter niet voor de normale huid, omdat het vaak een laag dode cellen op de huid kan aanbrengen. Als je een vette huid hebt, kun je echter zeep op je huid gebruiken. U moet echter wegblijven van zeep die erg geurig is, vooral geparfumeerde zeep.

Was je gezicht elke dag met warm water en een milde zeep. U kunt eenmaal per week zeep op de huid gebruiken om de huid te exfoliëren en de dode cellen op het huidoppervlak te verwijderen.

4. Vermijd reizen

Als u van plan bent om voor vakantie of zaken te reizen, is het essentieel om de zon te vermijden, omdat de sterke zonnestralen de huid van het gezicht kunnen beschadigen. De UV-stralen die tegenwoordig in het zonlicht aanwezig zijn, kunnen ervoor zorgen dat de huid alle cellen in een fragiele staat brengt, dat wil zeggen een overdosis zuurstof.

5. Melk, water en koolhydraten kunnen een geweldige reiniger zijn. Dit is waarschijnlijk een van de eenvoudigste en goedkoopste tips om van acne af te komen. Meng eenvoudig een theelepel van elk van de drie hoofdingrediënten en breng het aan op de huid. Laat het 15 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit met zowel warm als koud water. Na het wassen van je gezicht, volg je het met een straal koud water om de poriën te sluiten.

6. Detox-dieet

Voor detoxdoeleinden is het essentieel om zowel geraffineerde suikers als zeer gekruide maaltijden te vermijden. De gemakkelijkste manier om deze ontgifting te voorkomen, is door een eenvoudig suikervrij recept te maken. Op die manier kun je het in kleine porties consumeren en toch een gezond dieet volgen.

7. Verminder stress

Het lijdt geen twijfel dat hoge niveaus van stress veroudering kunnen veroorzaken. Studies hebben zelfs aangetoond dat vrouwen die de door stress veroorzaakte uitdrukking 'chronische angst' ervaren, meer kans hebben op een vaginale schimmelinfectie zoals stripatie. Het goede nieuws is dat je door het vermijden van stress het optreden van vaginale schimmelinfecties kunt voorkomen. Op dezelfde manier kunt u ook het verouderingsproces voorkomen. Lees meer over hoe u kunt voorkomen dat stressincidenten erger worden door mijn website te bezoeken.