Hoe voorkom je acne?

Elektrische gezichtsborstel

Reiniging begint niet pas aan het einde van de reiniging. Het begint al veel eerder, tijdens de dagelijkse reiniging. De dagelijkse reiniging begint met het verwijderen van de make-up, en gaat de hele dag door totdat deze is afgewassen.

Reinigen omvat niet het reinigen van verschroeide of ontstoken huid. Het omvat tot en met het verwijderen van wratten, luizen en vlooien. U gebruikt de elektrische gezichtsborstel om uw huid zachtjes te reinigen, dode huidcellen en vuil te verwijderen. Het schuimt niet en verbrandt uw huid niet. Maar het zal uw huid helpen er mooi uit te zien.

Het reinigen veroorzaakt geen pijn. U voelt misschien een beetje rond uw ogen of op de plaats waar u de borstel hebt gebruikt. Maar vergeet niet dat het alleen maar reiniging is. De borstel maakt de huid glad en fris. Het uiteinde van de borstel is een filter, en het laat je weten welk deel van je huid je als volgende moet reinigen. Werk je weg van de onderkant van je huid naar de bovenkant, en dan rond elk deel van de huid.