Hoe maak je je baby gezond

Groentehapjes

Wij steunen uw baby voortdurend om groei te bereiken.

Je baby krijgt de nodige voedingsstoffen uit moedermelk terwijl jij dat niet was. Is het dan geen wonder dat de baby in staat is om de voedingsstoffen van zijn moeder op te nemen?

4 maanden is de eerste fase waarin veel lepeltjes vast voedsel kunnen worden geïntroduceerd. In deze fase kan vast voedsel geruststellend zijn voor uw baby. Het is ook belangrijk dat u de vochtinname bijhoudt, vooral voor een baby van 4 maanden.

Borstvoeding geven aan een peuter is een zeer ondersteunende ervaring voor zowel de moeder als de baby. En naarmate de tijd verstrijkt na de geboorte moet de baby worden aangevuld met flesvoeding of melk om te voorzien in de voedingsstoffen die hij nodig heeft.

Wij leren onze moeders in Canada hoe zij borstvoeding moeten geven in de laatste 3 maanden van hun zwangerschap, omdat het heel belangrijk is om dit te doen om je baby te helpen in zijn groei en ontwikkeling.

Door zo goed mogelijk met uw middelen om te gaan, zult u uw baby helpen bij zijn voedingsontwikkeling. Vergeet bovendien niet dat het belangrijk is dat u uw baby ook vast voedsel aanbiedt.

Voeding voor baby’s van 6 maanden tot 12 maanden wordt over het algemeen gegeven met geformuleerde formules. Er zijn ongetwijfeld formules op de markt met toegevoegde voedingsstoffen voor baby’s van 6 maanden tot 12 maanden.

Veel van de voedingsstoffen voor deze leeftijdsgroep worden verbeterd door steriele technieken zoals filteren en drogen. Er is bijvoorbeeld een formule met de naam UNICAL, ontwikkeld door Helper Foods, die zeer bruisend is. Deze formule is bijzonder geschikt voor een waterige baby zoals onze peuter van 6 maanden.

Een groot deel van de univerzaming van flesvoeding wordt ook verbeterd met steriele verpakkingen. Dit soort verpakkingen bestaat uit een steriele waterverpakking met daarin zuivere, volledige voedingsstoffen. Hierdoor kunnen alle voedingsstoffen in de formule volledig in de verpakking worden opgenomen.

Ook is er het populaire UNICAL, dat bestaat uit groenten ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem, een schone en behulpzame spijsvertering. Dit pakket is momenteel een van de belangrijkste verpakkingsvormen voor onze baby’s van 8 tot 12 maanden.

De allerbeste flesvoeding voor een baby van deze leeftijdsgroep wordt gevormd door een combinatie van melk en flesvoeding. Een van de belangrijkste elementen van een flesvoeding zijn actieve bacteriën. De actieve bacteriën worden door de voeding opgenomen in de formule. Deze bacteriën blijven meestal in de flesvoeding aanwezig omdat de voorraad actieve bacteriën voldoende is om een gezonde darmflora in stand te houden. Dit helpt bij de absorptie van voedsel en water en de levering van actieve bacteriën voor de formule.

Een ander belangrijk element van een formule is bovendien ionenuitwisseling. Dit is in feite een methode om potentieel schadelijke elementen in de formule aan te trekken en te verwijderen. De schadelijke elementen kunnen een bedreiging vormen voor de voedingselementen van de formule en haar bestanddelen.

Formule in Canada is eigenlijk een Pharmacoprophyrin type formule. PHC is een term die in Canada gebruikt wordt om zowel vitamine als mineraal aan te duiden. Het is ook een van die vloeibare druppels die we voeren die 1 eetlepel van elke instal Burner heeft. Dit is het onmerkbare deel van de druppel.

De volgende mineralen zijn aanwezig in 1 eetlepel Burner Voedingsstof: kalium, magnesium, mangaan, koper, calcium, zink, vitamine A, B-complex, C en E. Ook zijn er 3 belangrijke in water onoplosbare co-enzymen aanwezig in deze formule. Elk van deze ingrediënten draagt bij tot een optimale spijsvertering van de 1 week oude baby.

1 week oude baby wordt beschouwd als lichamelijk actief. Ouders moeten hun baby op deze leeftijd dus de juiste voeding geven.

*Note: samen met flesvoeding moeten ouders een kwaliteitsfles kopen om hun baby mee te voeden.

Het spenen van baby’s melkvoeding kan spontaan gebeuren, maar neemt wat extra tijd in beslag, zelfs als de juiste hygiënische maatregelen worden genomen om de voeding van de baby voor te bereiden. Deze procedure is niet snel en heeft meer tijd nodig om ervoor te zorgen dat de baby zijn normale darmfunctie behoudt. Soms is het niet mogelijk om deze procedure uit te voeren. Om er zeker van te zijn dat de voeding van de baby goed blijft werken, raden wij u aan een arts te raadplegen die goed bekend is met babyvoeding.

Belangrijk: Omdat babyvoeding niet altijd mogelijk is, raden wij u aan het babyvoedsel in de koelkast te bewaren voordat het wordt gevoed, om de kans op bederf te minimaliseren.

vriendelijke bacteriën en gist samen met de melk. Het is niet moeilijk maar het is een reactie die tijd vergt. Oefen de procedure eerst en zie het verschil in de spijsvertering van de baby.