Hoe krijg je je nagels terug op het juiste spoor

Nagelstudio Zwijndrecht

Als je problemen hebt om je nagels in een perfecte manicure te houden, is het eerste wat je je moet realiseren dat je niet alleen bent. Veel mensen worstelen met slecht geknipte nagels. Er zijn zelfs een paar mensen die hun eigen nagels knippen, als ze niet dubbel geknipt zijn of minder mooie nagels hebben.

Hoewel ik zeker niet het besef wil verspreiden dat u met een veelvoorkomend probleem te maken hebt, kan ik u wel vertellen over een nagelverzorgingssysteem dat u kan helpen uw nagels te genezen en mooi te houden.

nageltip 1: minder is meer…olijfolie

Veel mensen kennen arnica, een kruid dat de huid kalmeert en verzacht. Hoewel arnica voorkomt in de aloë plant, is de olie die uit de plant wordt verkregen veel nuttiger dan het sap dat uit de plant wordt verkregen. Veel vrouwen vermijden arnica vanwege de sterke geur van de olie, maar het is een noodzakelijk ingrediënt in elke nagelverzorgingskuur omdat het voorkomt dat het water uit je nagels verdampt. Hoewel het enige tijd kan duren om de huid rond je nagels te verzachten en te bevochtigen met arnica, zul je merken dat het een effectieve snelle oplossing is voor je broze nagels.

nageltip 2: vitamine E

Veel mensen weten dat vitamine E goed is voor de huid en hartziekten tegengaat, maar ze zouden nooit raden hoe het precies de nagels ten goede komt. Vitamine E is een adualphthaloestrogen, of dienoestrogeen, en het werkt zowel preventief als revitaliserend voor de huid. Niet alleen gaat vitamine E ruwheid en barsten tegen, maar het verheldert en voorkomt ook dat uw nagels ruw worden.

Zorg ervoor dat je vitamine E koopt in de vorm van een crème of een lotion. Als je niet wilt afzien van de mooie smaak, kun je wat van de crème onder je nagels smeren. Op die manier kun je er zeker van zijn dat het je nagels hydrateert.

nageltip 3: calcium

Er zijn veel calciumproducten op de markt, dus het wegwerken van die vervelende calciumopname is een beetje lastig. U kunt formules zoals Sha poked, C boarded, tonnen schijfjes, en zelfs bubbelbaden.

Het goede nieuws is dat calcium een natuurlijke nagelversterker is en dat het niet moeilijk is om in je nagels te krijgen. Als je op zoek bent naar een calciumsupplement, drink dan veel melk, yoghurt en kaas om die glanzende glimlach op je nagels te krijgen. En je nagels zullen je er dankbaar voor zijn.

nageltip 4: kokosolie van eerste persing

Als je nog nooit kokosolie op je huid hebt gebruikt, denk je misschien dat het zo meisjesachtig en onmannelijk is. Maar het is een wonderolie, en het is het beste voor je huid. Er zijn richels op je huid waar de talg van je hoofdhuid zich kan ophopen en vlekken kan veroorzaken. En nagels zijn geen uitzondering. Door regelmatig kokosolie te gebruiken, zie je minder van deze richels en een zachtere, soepelere huid.

Neem deze olie op in uw nagelverzorging en nagelriemverzorgingsroutine en u zult nog lang tevreden zijn over de resultaten.

nageltip 5: vitamine E

Er zijn momenten waarop je een alementumitizer kunt hebben. Als u een tekort aan Prometin of Vitamine E heeft opgemerkt, kijk dan eens naar de supplementen die u neemt en raadpleeg uw arts.

En als je nu een multivitamine hebt genomen die ijzer bevat, heb je een andere zelfgemaakte remedie voor je nagels. Het heet een oxidant versterkte manicure. Wat je doet is dit: Je brengt de vitamine E direct op je nagels aan. En wat nog belangrijker is, je beschermt je nagels tegen de oxiderende conditioner. Je moet dit minstens een keer per week doen.

nageltip 6: azijn

Het is een gemakkelijke, niet-chemische manier om je nagels weer op het juiste spoor te krijgen.

Neem gewoon 2 kopjes gedestilleerde witte azijn (als je niet van de geur van azijn houdt, kun je het mengen met water om je nagels mee te begeuren). Giet het over je nagels.

Laat het een half uur zitten. Spoel na een half uur uw handen af en breng vervolgens een vocht inbrengende crème of handcrème aan.

Zie je? Het is niet ingewikkeld. Als u eenmaal schoon bent, kunt u gaan genieten van uw manicure en pedicure. En terwijl uw nagels grondig worden verzacht en verzorgd, kunt u meteen verder met uw echte drukke schema.

Uw voeten en handen zijn bijzonder kwetsbaar in de wintermaanden. Hebben zij ook geen speciale behandeling nodig?

Lees meer:
Hairextensions Zwijndrecht