Hoe je make-up te beheren

Vegan make up

Dus je draagt make-up voor onderweg? Blijft het in je handtas zitten? Of brows uit de buurt van je kinderen? De veganistische levensstijl vraagt om gemak. Hier is hoe je de jouwe kunt beheren zodat het er nog steeds goed uitziet in de auto, op kantoor en op het strand!

Kies voor Minerale vegan Make-up. Minerale make-up is helemaal natuurlijk, gemaakt van gemalen mineralen uit de aarde zonder chemicaliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen die je in traditionele make-up vindt. Het is ook waterbestendig. Het vervaagt niet, vlekt niet en veegt niet af, dus je kunt het de hele dag dragen zonder je zorgen te maken over het opnieuw aanbrengen. En het is heel gewoon om een minerale foundation te vinden die ook bescherming biedt tegen de zon.

Breng het aan zoals je gewend bent. Gebruik een los poeder en kwast het lichtjes over je gezicht. Gebruik een kwast voor minerale foundation om het rond de ogen aan te brengen, omdat de meeste minerale foundations worden gebruikt met een Cayenne/ijzerpoeder om een tint te krijgen die minder snel zal vervagen. Daarna breng je het met een camouflagekwast aan rond andere oneffenheden en onder de ogen. Werk het daarna af met een losse poeder.

De meeste minerale foundations hebben een zachte, gladde textuur. Maar als je een erg droge huid hebt, kun je een transparante foundation beter vermijden, omdat je dan een extra droog en schilferig gevoel krijgt. Breng in plaats daarvan een vocht inbrengende crème aan op je huid voordat je de foundation aanbrengt of een primer voordat je een ander poeder gebruikt. Je kunt ook altijd eerst concealer aanbrengen, zodat je geen primer nodig hebt.

Een goede make-up is een kwestie van je kunnen aanpassen. Dus als je nog nooit oogmake-up hebt gedragen, raden we je aan om te beginnen met eyeliner en mascara en van daaruit verder te gaan. Oogmake-up is veel gemakkelijker aan te brengen dan lipmake-up; dus vraag wat hulp van iemand die je kan helpen de kunst van oogmake-up onder de knie te krijgen (ze zullen waarschijnlijk niet al te behulpzaam zijn, maar wie weet). Als je eenmaal klaar bent met de basis, wil je misschien je ogen naar boven draaien, zodat je ze duidelijk in kleur kunt zien. Kijk ook goed naar het wit van je ogen – soms kan het helpen om andere kleuren aanwezig op je gezicht te laten zien.

Wacht ondertussen een paar seconden tot de foundation een beetje is opgedroogd. Dan kun je beginnen met het blenden van de make-up op je gezicht. Misschien gaat het de eerste keer goed, maar misbruik deze truc niet. De neiging van de make-up om zich te nestelen in de fijne lijntjes en plooitjes op je gezicht is wat je leeftijd verraadt. U kunt dit minimaliseren door uw make-up te vervagen. Als u tevreden bent dat de make-up goed is verdeeld, laat u de make-up even zitten en brengt u een beetje glans concealer aan op het deel van uw huid dat met make-up is geaccentueerd. Als je denkt dat het te voor de hand liggend is om make-up rond je rimpels, perzikkleurige blosjes of littekens op je gezicht aan te brengen, dan heb je het mis. Dit zijn immers fijne lijntjes en rimpels. Maar ze lopen op de verkeerde manier uit.

Welke kleuren moet ik dragen? Goede vraag. Als je denkt dat je gaat winkelen voor minerale make-up, heb je waarschijnlijk al een idee van welke kleuren je goed staan. Maar laten we zeggen dat je nog nooit hebt nagedacht over je huidskleur en dat je gewoon op metallic gebaseerde kleuren kiest. Dan zou je er totaal niet uitzien. Nu zijn er kleuren die je prachtig staan en net zo makkelijk draagbaar zijn. Als je erover nadenkt, kunnen donkere kleuren op je gezicht een sterke impact hebben op je uiterlijk en dit kan ervoor zorgen dat ze opvallen. Dus welke kleuren moet je kiezen?

Lees meer:
Onesie bestellen 
Hippe plus size kleding