De kunst van permanent

Permanente make up Zeeland

Brussel, de hoofdstad van het Koninkrijk België, is ook een belangrijk centrum voor permanente make up artiesten. De oprichting van deze industrie insels deels geïnspireerd door de westerse wereld, waar tatoeëren al sinds de onwetende tijden onophoudelijk wordt toegepast. De minst bedreven kunstenaar kan nauwelijks één van de duizenden spelden schilderen die het doek bezaaien, laat staan ze harmonieus in elkaar doen overgaan. De bekwame kunstenaar kan het beste halen uit elke speld, zelfs als ze niet beschilderd zijn. Het resultaat is een gemakkelijk te onderhouden uiterlijk, dat nog wordt versterkt als een paar van de spelden in dezelfde kleur zijn geschilderd. Onnodig te zeggen dat, als iemand niet in staat is de instructies op te volgen, het resultaat zal zijn dat het schilderij gebreken zal vertonen en de schoonheid verloren zal gaan.

Meters

Het gebruik van de kunst neemt met de dag toe; als het aantal spelden van ogen ook toeneemt, zo ook de populariteit. De eenvoudigste vormen van permanente make-up zijn de speldenknopjes. Zij bestaan uit tien tot twaalf kleine puntjes astheticus per pin-point. Door hun kleine formaat passen ze gemakkelijk in het gebied van de wenkbrauw. Een speld door het oog halen is te moeilijk, dus daar worden ze nooit voor gebruikt. Pin-heads kunnen, strikt genomen, asthetisch zijn. Maar ze moeten ook op de wenkbrauwen worden gebruikt in een speldenkop-vorm.

Andere soorten in de permanente make-up zijn:

o Pruiken: ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze bestaan uit synthetisch haar of echt menselijk haar, dat met de hand wordt gebonden. Maar ze hebben een ander silhouet dan een volledige pruik, dus daar is het niet erg geschikt voor.

o Human Hair Pruiken: ze zijn een meer ideale keuze. Hier zijn de haren verklaring tegen de huid, dus de stylist moet zorgvuldig elke haarsnit kiezen. En het voordeel is dat het haar met de hand wordt gebonden en gemakkelijk kan worden gevormd en gebonden in verschillende stijlen.

o Remy Pruiken: de meest populaire keuze voor het maken van pruiken is Remy. De haren zijn herwonnen van het geboortehaar, dus ze groeien natuurlijk. Ze zijn van topkwaliteit.

o Pruiken maken: het maken van een pruik is een zeer moeilijk proces. Er wordt een speciale techniek gebruikt om elk individueel haar te fixeren. Het is zeer tijdrovend en zeer duur. Maar het belangrijkste is dat de klant altijd op de plaats van het feest blijft.

o Producten: de producten die in de pruik worden gebruikt, zijn ook zeer belangrijk. Maar het is niet beperkt tot haar; er zijn veel producten voor een vrouw zonder hoofd.

o Styling: de manier waarop de producten op de klant overkomen wanneer ze op de pruik worden aangebracht, is ook zeer belangrijk.

Maar het zal niet moeilijk zijn om een perfecte pruik te vinden die bij u en uw karakter past. Er zijn zo veel opties die kunnen worden geleverd voor een breed scala van prijzen.

o pasvorm: de pasvorm van de pruik bij het gezicht is ook erg belangrijk.

o kleur: de kleur van het haar is ook een overweging voor de mensen die willen om hun look te veranderen. Maar de permanente make-up kunstenaars adviseren altijd de klant om de kleur zorgvuldig te kiezen.

o knippen en stijlen: de stijl die wordt gesneden van het hoofd is ook erg belangrijk. Het haar moet worden geknipt in overeenstemming met de snit van het gezicht.

Lees meer:
Microblading
Microblading Zeeland