Resultaten voor woordenboek frans engels

woordenboek frans engels
Frans-Engels woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Frans / Frans-Engels woordenboek. Frans Engels woordenboek online. Welkom op het woordenboek Frans Engels. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Frans Engelse vertaling Linguee woordenboek.
nl Nederlands ee Ests. nl Nederlands mt Maltees. Woordenboek Nederlands-Engels in aanbouw. Frans bijvoeglijk naamwoord. Mijn zus geeft Engels op een Franse school. My sister teaches English in a French school. Frans recht o. French law zelfst. leraar Frans zelfst.
Tellen in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Frans-Engels woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Frans naar Engels met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Frans of de woordenlijst Engels. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Mijnwoordenboek Vertalen.
Typ een woord, kies de bron en doeltaal en klik op Vertaal. van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Kijk eens op onze Facebookpagina! Speel eens een spelletje.
Frans-Engels woordenboek vertaling bab.la.
expand_more Meer woordenboeken. Typ in het bovenstaande veld het woord in dat je graag van het Frans naar het Engels wilt vertalen. Je kunt ook kijken voor een Franse vertaling van een Engels woord, aangezien in het woordenboek gelijktijdig naar beide talen wordt gezocht.
Frans Engels woordenboek.
Of u nu opzoek bent naar Frans Engels technische termen of Frans Engels slangwoorden, of het nu voor zaken of voor uw plezier is ons Frans Engels woordenboek is hier om u te. U kunt ook onze Frans Engels vertaalwebsite bezoeken om voortaan de beste vertaling via het internet te verkrijgen.

Contacteer ons