Resultaten voor woordenboek frans

woordenboek frans
Woordenboek Frans Pro Van Dale Groot woordenboek: vertalen tussen Nederlands en Frans, opzoeken van spelling, luisteren naar uitspraak en woorden correct gebruiken in de App Store.
Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Woordenboek Frans Pro Van Dale Groot woordenboek: vertalen tussen Nederlands en Frans, opzoeken van spelling, luisteren naar uitspraak en woorden correct gebruiken 12. Van Dale Uitgevers. 32 in Naslagwerken.
Engels-Frans woordenboek vertaling bab.la.
Als je een Frans woord of de vertaling ervan niet begrijpt kun je gewoon de Web, Afbeeldingen of Wikipedia-zoekfuncties gebruiken om meer informatie te vinden. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Frans. Als je niet zeker bent van het woord dat je wilt vertalen kun je in het woordenboek Engels-Frans bladeren.
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Trésor de la langue française, het belangrijkste woordenboek van de Franse taal: 100000 woorden, definitie, etymologie. Dictionnaire de l'Académie' française: Frans woordenboek 1935. Reverso: Frans-Nederlands Frans woordenboek definities, synoniemen. Mediadico: Frans woordenboek definities, synoniemen. Freelang: Frans-Nederlands woordenboek. Allwords woordenboek Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaan, Spaans.
Woordenboek Frans Prisma 9789000316144 Android app Apps.
De leukste kinderboeken Imprints. Van Holkema Warendorf. Woordenboek Frans Prisma. De meest complete woordenboeken Frans-NL en NL-Frans in één handige app, offline en met audio-uitspraak. De Prisma pocketwoordenboeken zijn ook als app de beste voor de middelbare school: betrouwbaar, up-to-date en voordelig.
www.willebroek.info www.willebroek.info Hoofdtitel Hoofdtitel Genealogie. Frans Woordenboek Introductie Informatie.
X Y Z. Frans woordenboek Introductie informatie. Het Franse Woordenboek is samengesteld uit termen die voornamelijk gevonden werden bij het doornemen van geboorte, huwelijks en overlijdensaktes, opgemaakt in de periode van de Burgerlijke Stand. Na het vinden van de begrippen, gingen we zelf op zoek naar de betekenis: op het internet, in documenten boeken in de bibliotheek.
Frans Nederlands woordenboek Woorden.org.
4 Frans is een Nederlandse jongensnaam. Het betekent uit Frankrijk. 5 taal uit Frankrijk. Toon uitgebreidere definities. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website. Spreekwoorden Populair Sitemap Quotes Woordenboek Woord eindigt op Woord begint met Woordenboek.
Prisma woordenboek Frans-Nederlands HEMA.
Probeer nu deze Prisma drie maanden online: je woordenboek altijd paraat als je online bent de meest actuele en betrouwbare informatie audio uitspraak bij elk trefwoord in één oogopslag alle vindplaatsen van je zoekterm Ga naar www.prisma.nl/onlinewoordenboek en maak een account aan!
Frans/Thematisch woordenboek Wikibooks.
Thematisch woordenboek eten en drinken. Thematisch woordenboek gezondheid. Thematisch woordenboek familie. Thematisch woordenboek kunst. Thematisch woordenboek menselijk lichaam. Thematisch woordenboek opleiding. Thematisch woordenboek personaliën. Thematisch woordenboek reizen en toerisme. Thematisch woordenboek staat, politiek en gezelschap. Thematisch woordenboek tijd en jaargetijden.

Contacteer ons