Meer resultaten voor engels frans woordenboek

engels frans woordenboek
Engels-Frans woordenboek vertaling bab.la.
Je kunt ook vertalingen vinden voor Franse woorden, want er wordt gelijktijdig in het Engels en in het Frans gezocht. Als de resultaten te uitvoerig zijn, zijn er filteropties om de resultaten te verbergen die niet met jouw criteria overeenkomen. Als je een Frans woord of de vertaling ervan niet begrijpt kun je gewoon de Web, Afbeeldingen of Wikipedia-zoekfuncties gebruiken om meer informatie te vinden. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Frans.
Sidetable Vertaling Engels-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Sidetable DE Sidetable ES Sidetable NL. Vertalingen Sidetable ENFR. We hebben geen vertalingen voor Sidetable in Engels Frans.
Engels Franse vertaling Linguee woordenboek.
1 1 aan omdat de bestreden beslissing in h e t Engels e n n iet in het Frans is opgesteld, hoewel zij is gericht tot verzoekster die een Franse onderneming is. À lappui de son recours la requérante invoque dabord une prétendue violation des dispositions du règlement no 11, en ce que la décision attaquée serait r édi gée e n anglais e t non en f ra nçais, bien quelle soit adressée à la requérante, qui est une société française.
Meertalig woordenboek Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans.
Iedereen die teksten naar het Engels vertaalt herkent wellicht het volgende probleem. We hebben vaak de neiging om Nederlandse spreekwoorden. admin 2017-02-20T1239280000: Technisch woordenboek Nederlands, Engels, Frans, Duits. Sommige terminologie is zo specifiek dat het niet in een gewoon woordenboek staat.
Engels Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Engels DE Engels EN Engels ES. Definities op Encyclo.nl: Engels 14x. Vertalingen Engels NLFR. I het Engels.
Engels-Frans woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Engels naar Frans met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Frans. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Mijnwoordenboek Vertalen.
Typ een woord, kies de bron en doeltaal en klik op Vertaal. van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Kijk eens op onze Facebookpagina! Speel eens een spelletje.
Engels-Frans woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Engels / Engels-Frans woordenboek. Engels Frans woordenboek online. Welkom op het woordenboek Engels Frans. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.

Contacteer ons