Op zoek naar woordenboek nederlands engels engels nederlands?

woordenboek nederlands engels engels nederlands
Nederlands-Engels woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Engels met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: engels DE engels ES engels FR. Definities op Encyclo.nl: Engels 14x. Vertalingen engels NLEN. I het Engels.
Woordenboeken kopen? Online taal bestellen bij Bruna Bruna.nl.
Prisma miniwoordenboek Engels-Nederlands Nederlands Engels. De Prisma Mini Engels past met gemak in zak of tas en je weet in no time wat het betekent. Verrassend compleet, met vertalingen van en naar de vreemde taal, veelgebruikte uitdrukkingen en gezegdes én een kleine grammatica. De grote Prisma Nederlands. Het meest complete woordenboek Nederlands in pocketformaat, met een unieke en gebruiksvriendelijke opzet.
Alle boeken.
Van Dale Miniwoordenboek Nederlands Paperback. Groot etymologisch woordenboek Hardcover. Van Dale taalhandboek Nederlands Hardcover. Van Dale taalhandboek Engels Hardcover. Van Dale groot woordenboek Nederlands-Duits Hardcover. Van Dale groot woordenboek Nederlands-Frans Hardcover. Van Dale groot woordenboek Frans-Nederlands Hardcover. Bekijken als Rooster Lijst.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen.
bol.com Prisma Handwoordenboek Engels-Nederlands en Nederlands-Engels, Prue Gargano 978904910.
In grijze kaders worden taaltips gegeven over zaken die lastig zijn voor Nederlands, zoals meervoudige woorden met enkelvoudige betekenis of Engelse woorden die op Nederlandse lijken, maar wat anders betekenen. De in Australie opgeleide hoofdauteurs hebben beiden veel onderwijservaring in Nederland. Doordat het blauw ontbreekt, zoekt het wat minder snel op, maar het blijft een overzichtelijk, praktisch en uitgebreid opzoekwoordenboek, met veel actueel, dagelijks Engels en korte, zakelijke uitleg. Erg nuttig voor wie prive of beroepsmatig veel Engels leest/kijkt en snel iets wil opzoeken, en voor scholieren bovenbouw vmbo/havo/vwo. Madelon de Swart. Toon meer Toon minder. Reviews Prisma Handwoordenboek Engels-Nederlands en Nederlands-Engels. Toon details Verberg details. Gemiddelde uit 3 beoordelingen. zeer uitgebreid 1. Praktisch toepasbaar 1. Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Schrijf een review. groot maar ook goed. 18 oktober 2016. Ik raad dit product aan. Een beetje groter dan verwacht, maar goed in opbouw en woordenschat. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? 4 juni 2013. Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Na aanschaf van de Duitse heb ik besloten ook de Engelse versie van dit geweldige woordenboek aan te schaffen.
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, want in het woordenboek Engels-Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het Engels als het Nederlands gezocht.
Engels-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Engels naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.

Contacteer ons