Op zoek naar woordenboek engels nederlands nederlands engels?

woordenboek engels nederlands nederlands engels
Nederlands-Engels woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Engels met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
online-woordenboek Vertaling Nederlands-Engels.
We hebben geen vertalingen voor online-woordenboek in Nederlands Engels. probeer het met Google. Tips bij de vertalingen.: Het woordenboek vertaalt geen zinnen, maar geeft wel voorbeelden van zinnen waarin het door u gevraagde woord voorkomt. Wellicht vind je het woord op één van deze websites.:
Woordenboeken kopen? Online taal bestellen bij Bruna Bruna.nl.
De Prisma Mini Portugees past met gemak in zak of tas en je weet no mesmo tempo wat het betekent. Verrassend compleet, met vertalingen van en naar de vreemde taal, veelgebruikte uitdrukkingen en gezegdes én een kleine grammatica. Groot polytechnisch Woordenboek Engels Nederlands.
Verpleegkundig woordenboek Engels-Nederlands Nederlands-Engels eBook Bruna.nl.
Dit is het eerste verpleegkundig woordenboek Engels Nederlands/Nederlands Engels. Het bevat ongeveer 5000 woorden, met name op het vakgebied van de verpleging, maar ook op dat van andere disciplines waar verpleegkundigen mee te. Meer Verpleegkundig woordenboek Engels-Nederlands Nederlands-Engels Lees meer.
engels Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: engels DE engels ES engels FR. Definities op Encyclo.nl: Engels 14x. Vertalingen engels NLEN. I het Engels.
Engels-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Engels naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, want in het woordenboek Engels-Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het Engels als het Nederlands gezocht.
bol.com Prisma Handwoordenboek Engels-Nederlands en Nederlands-Engels, Prue Gargano 978904910.
In grijze kaders worden taaltips gegeven over zaken die lastig zijn voor Nederlands, zoals meervoudige woorden met enkelvoudige betekenis of Engelse woorden die op Nederlandse lijken, maar wat anders betekenen. De in Australie opgeleide hoofdauteurs hebben beiden veel onderwijservaring in Nederland. Doordat het blauw ontbreekt, zoekt het wat minder snel op, maar het blijft een overzichtelijk, praktisch en uitgebreid opzoekwoordenboek, met veel actueel, dagelijks Engels en korte, zakelijke uitleg. Erg nuttig voor wie prive of beroepsmatig veel Engels leest/kijkt en snel iets wil opzoeken, en voor scholieren bovenbouw vmbo/havo/vwo. Madelon de Swart. Toon meer Toon minder. Reviews Prisma Handwoordenboek Engels-Nederlands en Nederlands-Engels. Toon details Verberg details. Gemiddelde uit 3 beoordelingen. zeer uitgebreid 1. Praktisch toepasbaar 1. Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Schrijf een review. groot maar ook goed. 18 oktober 2016. Ik raad dit product aan. Een beetje groter dan verwacht, maar goed in opbouw en woordenschat. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? 4 juni 2013. Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Na aanschaf van de Duitse heb ik besloten ook de Engelse versie van dit geweldige woordenboek aan te schaffen.

Contacteer ons